Kevättalkoot lauantaina 27.4 klo. 10:00

Perinteiset kevättalkoot järjestetään lauantaina 27.4 klo 10.00-14.00.

Siistimme klubitalon ympärillä ja kentällä, joten ota oma harava mukaan. Metsiköissä on myös risuja, joita pitäisi kerätä. Jos haluat auttaa kenttämestaria jo ennen talkoita, tule vain paikalle tai soita Turbolle numeroon 050-0818488.

Kaikki mukaan!

Kilpailukalenteri 2024 on julkaistu

Kilpailukalenteri kaudelle 2024 on julkaistu ja se löytyy kotisivuilta ja Nexgolfista. Pohja on sama kuin edellisinä kausina, jotkut kilpailut on tosin vaihtanut vähän ajankohtaa. Me järjestämme mm. Senior Alue Tourin kesäkuussa ja junioreiden Dormy Future Tourin Venetsialaisina. Uutuus tulevalle kaudelle on seuraottelu Remsonin kanssa, samaan tapaan kuten perinteinen Kaupunkiottelu.

Yhteistyö Kokkolan Golfin kanssa jatkuu, niin että kaikki viikonloppukilpailut kesä, heinä- ja elokuussa ovat ns. yhteistyökisoja. JPG jäsenet jotka ovat maksaneet pelimaksun 2024 pelaavat pelkällä kilpailumaksulla Kokkolassa ja sama toiseen suuntaan.

Klubikisojen tulokset siirtyy myös rankingtaulukkoon jossa kymmenen parasta tulosta lasketaan ja vuoden klubipelaaja palkitaan kauden päätteeksi. Kaikki seniori kilpailut (5-seuran Tour ja Alue Tour) löytyy myös kalenterista.

Tulospalvelu jatkuu Nexgolf sovelluksessa, kuten myös normaali ajanvaraus. Tosin meillä ei ole Premium osiota tarjolla, joka mahdollisti kilpailuilmoittatumisen sovelluksen kautta. Jos tämän palvelun haluaa, sekä muutamia pienempiä ominaisuuksia, pystyy sen hankkimaan Nexgolfilta koko kaudeksi hintaan 19,90€.

Aktiivista golfkesää odotellessa,
Kilpailutoimikunta

Kilpailut – Nexgolf

Kelirikko

Luemt sulaa kovaa vauhtia ja meillä on myös paha kelirikko golfkentän tiellä. Range on vielä suljettu, joten vältä turhaa ajoa golfkentälle. Me ilmoitamme heti kun range avataan itsepoiminta periaatteella.