You are currently viewing Seniori Duo 2018

Peli alkaa! Hallitsevat mestarit: Koski & Luoto

PELI ALKAA – SENIOR-DUO KILPAILUKAAVIO – SÄÄNNÖT, KILPAPARIT JA AIKATAULUT

Senior-Duon ensimmäisen kierroksen kilpailuparit on arvottu.

Kilpailu pelataan kahden hengen joukkueina ja pelimuoto on pistebogey-best ball. Jokainen pelaa normaalin pistebogey –kilpailun ja joukkueen parempi pistetulos kultakin reiältä lasketaan joukkueen tulokseksi.

Keskenään pelaavista joukkueista voittaja ja jatkoon menevä joukkue on se, jonka tulos on parempi. Mikäli 18 reiän jälkeen joukkueiden pistetulos on tasan kilpailua jatketaan reikä kerrallaan kunnes toinen voittaa.

Kaikki kilpailuparit sopivat keskinäisen peliajan itse. Merkitkää aina voittajapari klubitalon ilmoitustaululla olevaan kierroslistaan. Kilpailupäivän ja -ajan valinta on vapaa ja sen voi pelata myös samanaikaisesti keskiviikon klubikilpailun kanssa. Mikäli pelaa molemmat kilpailut samanaikaisesti kaikki maksavat klubikilpailun normaalin maksun 7,50 euroa. Senior-Duon kilpailumaksu on 2 euroa/henki erilliseen säästölippaaseen, joilla maksuilla kustannetaan kilpailun voittajaparin palkitseminen.

Ensimmäisen kierroksen pelit tulee olla pelattuina viimeistään 30.6,toisen kierroksen 15.7, kolmannen kierroksen 31.7, neljännen kierroksen 15.8. ja finaali pelataan 31.8 mennessä.

Senior Duo Kahden ensimmäisen kierroksen pelikaavio:

Ensimmäinen kierros (10 peliryhmää), pelit valmiina 30.6. mennessä. Merkitkää tulokset ja voittajapari allaolevaan listaan. Voittajaparit jatkavat toiselle kierrokselle (5 peliryhmää), joiden kilpailukierrokset valmiina 15.7. mennessä. Toisella kierroksella pelaavat vastakkain voittajat peräkkäisistä peliryhmistä eli ryhmistä 1 ja 2; 3 ja 4; 5 ja 6; 7 ja 8; 9 ja 10.

Ryhmä:
1. Lisa Kentala & Kimmo Kniivilä
Anders Björk & Björn Lind

2. Jaana Ilmonen & Raimo Saari
Karina Hult & Johan Hult

3. Reijo Emas & Eino Keto
Ulla-Britt Brännbacka & Reija Granlund

4. Maija Mikkonen & Jaakko Harju
Ingmar Sjöblom & Johan Karjaluoto

5. Maja Björklund & Roy Björklund
Tapio Koski & Esa Luoto

6. Raili Pesola & Erkki Pesola
Kai Rintaniemi & Heikki Övermark

7. Tapio Rintamäki & Per-Erik Nyrönen
Marianne Keskinen & Heikki Keskinen

8. Ari Välikivi & Arto Männistö
Ari Koskela & Jorma Pesola

9. Marit Björkstrand & Alf Björkstrand
Yvonne Käld & Michael Käld

10. Else-Britt Gripenberg & Per Gripenberg
Bengt Häggman & Håkan Snåre