You are currently viewing Jäsen- ja pelimaksut 2018

Parhaat JPG:n jäsenet!

Vuonna 2017 Suomi juhli 100-vuotisjuhlaa ja Suomen Golfliitto täytti 60 vuotta. Vuonna 2018 Pietarsaaren Golf täyttää 40 vuotta. Juhlavuosi sisältää erilaisia tapahtumia läpi koko vuoden . Kotisivun ja uutiskirjeen kautta tiedotamme niistä enemmän. Vuoden ensimmäinen uutiskirje tulee viikolla 2, lukekaa se huolella!

Ja näin vuoden vaihteen jälkeen on tullut jäsen- ja pelimaksujen aika. Ne ovat liitteenä tässä kirjeessä. Pelimaksun voi suorittaa kahdessa tai kolmessa erässä. Eräpäivät ovat helmikuussa, huhtikuussa ja toukokuussa.

Kotisivuilta löydät ( www.jpggolf.fi) tarvittavat tiedot tulevasta kaudesta. Esimerkiksi tämän kauden hinnaston, mm. juniorit alle 15 v. pelaavat myös tänä vuonna ilmaiseksi (maksavat ainoastaan jäsenmaksun). Muistutamme myös uusien ja uusvanhojen pelaajien eduista, ensimmäinen vuosi -50 % ja toinen vuosi -25 % pelimaksusta.

Talviharjoittelu alkaa Sportiksessa Pännäisillä 21.1.2018 klo.11-13. Activexpo messuja EI järjestetä tänä vuonna. Tulemme järjestämään muita tapahtumia, joissa talkooporukkaa tarvitaan. Olemme teihin yhteydessä erikseen tarvittaessa.

Olemme tänä vuonna lähettäneet laskut ”massalaskutuksen” muodossa. Pyydämme, että tarkistatte laskun oikeuden. Jos virheitä tarkistuksista huolimatta löytyisi, niin ottakaa minuun yhteyttä, korjataan ne yhdessä!

Med förhoppning om ett framgångsrikt jubileumsår! Hyvää ja menestyksellistä juhlavuotta!

Anders Sandlin
Puheenjohtaja & toiminnanjohtaja