Vieraspelaajat, tervetuloa meille Pietarsaaren Golfiin!

Oletko tulossa ensimmäistä kertaa meille pelaamaan vai oletko pelannut jo aikaisemmin täällä? Tästä löydät hyödyllistä meillä pelaamisesta. Jos tarvitset lisää infoa, voit aina soittaa Caddiemasterille 06-7230262 tai ottaa yhteyttä sähköpostitse caddiemaster@jpggolf.fi.

Lähtöajan varaus
Lähtöajan varaus onnistuu helpoiten Caddiemasterin kautta. Meiltä löytyy vapaita aikoja myös viikonloppuisin. Voit myös osallistua klubikilpailuihin, joita järjestämme lauantaisin tai sunnuntaisin.

Löydä tänne
Osoitteemme on Vanha Pirilöntie 311, 68600 Pietarsaari. Ajo-ohjeet löydät täältä.

Driving range
Driving rangella on monta lyöntipaikkaa. Voit lyödä sekä ruoholta että matolta. Pallokone toimii poleteilla tai kortinlukijalla.

Varusteiden tai golfauton vuokraus
Voit vuokrata golfmailoja ja/tai golfauton pientä lisämaksua vastaan. Ilmoita meille hyvissä ajoin vuokrattavista varusteista. Varaathan golfauton etukäteen!

Harjoitusalueet
Meillä voit harjoitella puttiasi ja lähipeliä kolmella eri harjoitusalueella. Harjoitusgriinit ovat samaa korkeaa tasoa kuin kenttämme viheriöt. Pieni harjoittelu ennen kierrosta on aina paikallaan.

Ennen kierrosta
Ennen golfkierroksen alkua on suotavaa, että joku ryhmästänne käy klubitalossa ilmoittautumassa. Silloin saat ajankohtaista ja arvokasta tietoa päivän olosuhteista ja muista mahdollista asioista.

Kenttä
Kentällämme on 58, 55, 54 ja 47 teen lisäksi oranssinväriset lyöntipaikat junioreille ja aloittelijoille. Pyydä neuvoja klubitalosta, mikäli olet epävarma sinulle sopivasta tiiauspaikasta.

Pelivauhti
Kierros Pietarsaaren Golfilla kestää keskimäärin 4 tuntia 20 min. Etuysin kiertämiseen menee noin kaksi tuntia, takaysin kiertämiseen saat varata noin 2 tuntia 10 min. Kokonaisaikaan on laskettu mukaan 10 minuutin tauko klubitalolla. Seuraa pelivauhtiasi! Kannustamme noudattamaan golfetikettiä, joten annathan sopivissa kohdissa ohitustilaa nopeammille ryhmille.

Tervetuloa!

Yhteystiedot

Täältä löydät yhteystietomme ja ajo-ohjeet kentälle.

Greenfee

Täältä löydät hinnaston greenfee-maksuille, palloautomaatille ja golfautolle.

Kenttä

Täältä löydät kauniin kenttämme esittelyn ja väyläluonnokset.

Majoitus

Tietoa lähiseudun majoituksesta.