Välkommen som greenfeegäst hos oss på Jakobstads Golf!

Kanske blir detta ditt första besök hos oss? Eller har du redan spelat många rundor här? Här några fakta som är bra att känna till. Har du frågor är du alltid välkommen att ringa Caddiemastern på 06-7230262, eller maila caddiemaster@jpggolf.fi.

Tidsbokningen för gäster hittar du här: Teetime.fi

Boka starttid
Bokning av starttid sker enklast genom Teetime. Även på helgerna finns det lediga tider. Du kan också delta i de många klubbtävlingar som vi ordnar nästan varje lördag eller söndag.

Hitta hit
Adressen till oss är Gamla Pirilövägen 311, 68600 Jakobstad. Körinstruktioner hittar du här.

Driving range
Vår driving range erbjuder ett stort antal slagplatser, både från gräs och matta. Bollmaskinen fungerar med poletter och kortläsare.

Hyr utrustning eller golfbil
För en liten tilläggsavgift kan du hyra golfklubbor och/eller golfbil. Vänligen meddela oss på förhand om den utrustning du behöver hyra. Ifall du vill använda golfbil behöver den bokas på förhand.

Övningsgreener
Jakobstads Golf har tre putt- och närspelsgreener. Träningsgreenerna håller samma standard som de ute på banan och är därför perfekta att besöka innan rundan börjar.

Innan rundan
Innan din golfrunda ser vi gärna att någon i bollen besöker oss i receptionen för registrering. Då får vi också tillfälle att ge dig dagsaktuell och därmed värdefull information om rådande förhållanden på banan.

Banan
På vår bana har vi förutom 58, 55, 54 och 47 tee även orangemärkta utslagsplatser för juniorer och nybörjare. Är du tveksam till vilken tee som passar dig bäst, rådfråga oss i klubbhuset.

Speltempo
En runda på Jakobstads Golf ska ta i genomsnitt 4 tim 20 min, uppdelat på 2 timmar på frontnine och 2 timmar 10 min på backnine. I denna tid finns utrymme för en 10-minuters paus vid klubbhuset. Håll koll på tiden! Vi uppmuntrar till bra golfetikett och ser därför gärna att du låter snabbare bollar passera, om så är lämpligt.

Välkommen!

Kontakt

Här hittar du våra kontaktuppgifter och körinstruktioner till banan.

Greenfee

Prislistan för greenfee, bollautomat och golfbil.

Banan

Här hittar du en beskrivning och banskisser av vår vackra bana.

Inkvartering

Information om logialternativ i närheten.