Spikerkampanjen – Bättre bana för oss alla!

För att vår bana skall må bättre behöver vi en ”Spiker” för att lufta greenerna och fairway. 8000,00 € behövs. Vi ber om ett bidrag på 80,00 € och hoppas att minst 100 medlemmar har möjlighet att betala in på detta konto: FI0420151800035740 (skriv Spiker i meddelandefältet).

Inbetalningar 27%

Skåp, bollar och nycklar

  • Det finns ännu några lediga förvaringsskåp att hyra i förrådet bredvid rangen.
  • I stället för att mata bollautomaten med mynt och poletter kan du köpa en magnetknapp som kan laddas med 5-25 korgar med bollar.
  • Visste du att du kan lösa ut en egen nyckel så att du kan använda WC även när klubbhuset är stängt?

Nyhetsbrevet

Får du inte vårt nyhetsbrev? Klicka här och anmäl dig!

Slopetabell för banan

JPG på Golfpiste

Boka tid i NexGolf

Aktuellt

Aktuellt

Jakobstads Golf r.f höstmöte 1.11.2018 Pietarsaaren Golf r.y syyskokous

Jakobstads Golf r.f håller stadgeenligt HÖSTMÖTE i klubbhuset torsdag 1.11.2018 kl.18:00. Välkommen! Styrelsen

Pietarsaaren Golf r.y sääntömääräinen SYYSKOKOUS torstaina 1.11.2018 klo.18:00 klubitalolla Pirilössä. Tervetuloa! Hallitus

Tack för talkot!

På hösttalkot medverkade dryga tjugotal flitiga golfare. Range-området och terassera vid klubbhuset ommöblerades inför den kommande vintern. Vid bana nummer 12 togs hårdhandaskarna fram, då gula teeboxen jämnades inför nästa säsong.

Alla på talkot jobbade bra med jämna insatser, så även på talkotävlingen. Nedan tättrion i 9 håls Pb tävlingen, som avgjordes på spelhandicap.

  1. Reijo Emas – 18p.
  2. Runar Salo – 18p.
  3. Björn Sundqvist – 18p.

Klubbhuset stängt för denna säsong

Caddiemaster och restaurangen är stängd för denna höst. Tidsbokningen i Nexgolf är också stängd, så det är bollränna som gäller framöver.
Kom ihåg att respektera de spelare som spelar 18 hål, om du tänker på ut på backnine. Kolla före om någon kommer in på nionde hål, för de som spelar hela rundan har förkörsrätt.

Gästspelare betalar greenfee i postluckan vid klubbhuset.

Caddiemasters och Alhambra tackar för i år!

Frost

Det är absolut förbjudet att spela eller gå på greener när de är frusna!

Speciellt de första frostmorgnarna är gräset mycket känsligt, och skadorna kan bli bestående långt in på följande vår. Notera att vårt banområde ofta är flera grader kallare än vid t.ex. Kållbyvägen eller Jstads centrum. Fastän termometern kan visa 5 grader hemma så kan gräset på banan fortfarande vara fruset, speciellt i skuggan, så ha tålamod. Om grässtråna blir vita eller blir liggande när man går på dom så betyder det att dom är frusna och får absolut icke gås på.

Banmästaren

 

Läs mera om skador som kan uppstå om du spelar på frostig bana här.

Tävlingar

Tävlingar

Det finns inga kommande tävlingar.