Skåp, bollar och nycklar

  • Det finns ännu några lediga förvaringsskåp att hyra i förrådet bredvid rangen.
  • I stället för att mata bollautomaten med mynt och poletter kan du köpa en magnetknapp som kan laddas med 5-25 korgar med bollar.
  • Visste du att du kan lösa ut en egen nyckel så att du kan använda WC även när klubbhuset är stängt?

Slopetabell för banan

JPG på Golfpiste

Boka tid i NexGolf

Aktuellt

Aktuellt

Vårtalko på lördagen 27.4 kl. 10:00

Traditionella vårtalkot ordnas på lördagen 27.4 kl. 10:00-14:00.

Vi snyggar till runt klubbhuset och på banan, så ta med egen kratta. Det finns även en del ris som bör samlas. Om du vill hjälpa banmästaren redan före talkot, så dyk upp till banan eller ring Turbo på 050-0818488.

Alla med!

Tävlingskalendern 2024 är publicerad

Tävlingskalendern för 2024 är nu publicerad och finns på hemsidan och Nexgolf. Grunden är den samma som tidigare, en del tävlingar har bytt lite plats i kalendern. Vi ordnar bl.a. Senior Alue Tour i juni och juniorernas Dormy Future Tour på Veneziansk. Nytt för i år är klubbkamp med Remson i samma stil som traditionella Stadskampen.

Sammarbetet med Kokkolan Golf fortsätter, så att alla helgtävlingar i juni, juli och augusti är sk. samarbetstävlingar där JPG medlemmar som betalt spelavgift 2024 får spela för endast tävlingsavgfiten i Karleby och vice versa.

Klubbtävlingarnas resultat förs också in i en rankingtabell där de tio bästa resultaten räknas och årets klubbspelare koras på senhösten. Alla seniortävlingar (5-seuran Tour och Alue Tour) finns också i kalendern.

Resultatservicen fortsätter i Nexgolf appen och även normala tidsbokningen. Dock har vi inte tillgång till Premium delen, där man även kan anmäla sig till tävlingar via appen. Vill man ha tillång till det, samt en del mindre funktioner, kan man köpa Premium delen för 19,90€ per säsong från Nexgolf.

I väntan på en aktiv golfsommar,
Tävlingskommittén

Tävlingar i Nexgolf

Menföre

Snön smälter i rask takt och vi har även svår menföre på vägen till golfbanan. Rangen är ännu stängd, så undvik onödigt körande till golfbanan. Vi informerar då rangen kan öppnas för självplock.

Bolagsstämma och vårmöte måndagen den 15.4

Oy Pirilö Golfcenter Ab ordinarie bolagsstämma hålls må 15.4 kl. 18:00. Ärenden enligt bolagsordningen.

Samtidigt håller Jakobstads Golf r.f. stadgeenligt vårmöte må 15.4 kl. 19:00. Båda hålls vid klubbhuset i Pirilö.

Välkommen!
/Styrelserna

Tävlingar

Tävlingar

Det finns inga kommande tävlingar.