Spiker-kampanja – Parempi kenttä meille kaikille!

Jotta kenttämme voi paremmin, tarvitsemme me ”Spikerin”, jolla voidaan ilmata griinit ja väylä. Tarvitsemme 8000,00 €. Pyydämme 80,00 €:n lahjoitusta ja toivomme, että vähintään 100 jäsenellä on mahdollisuus osallistua kampanjaan. Tili FI0420151800035740 (viite: Spiker).

Kertyneet maksut 27%

Kaapit, pallot ja avaimet

  • Vapaita säilytyskappeja vielä tarjolla rangen viereisessä varastossa.
  • Jottei sinun tarvitse syöttää palloautomaattiin kolikoita ja poletteja, voit ostaa ladattavan rangepoletin (5-25 pallokoria).
  • Tiesitkö, että voit lunastaa oman avaimen ja käyttää WC-tiloja myös silloin kun klubi on kiinni?

Uutiskirje

Etkö saa meidän uutiskirjettä? Klikkaa ja tilaa!

Kentän slopetaulukko

JPG Golfpistellä

Varaa aika NexGolfissa

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Jakobstads Golf r.f höstmöte 1.11.2018 Pietarsaaren Golf r.y syyskokous

Jakobstads Golf r.f håller stadgeenligt HÖSTMÖTE i klubbhuset torsdag 1.11.2018 kl.18:00. Välkommen! Styrelsen

Pietarsaaren Golf r.y sääntömääräinen SYYSKOKOUS torstaina 1.11.2018 klo.18:00 klubitalolla Pirilössä. Tervetuloa! Hallitus

Kiitos talkoosta!

Syystalkoihin osallistui reilut parikymmentä ahkeraa golffaria. Rangealue ja klubitalon terassit laitettiin kuntoon talvea varten. Väylällä 12 hihat heilui kun keltainen teeboksi tasoitettiin.

Kaikki talkoissa työskentelivät hyvin ja tasavertaisesti, näin myös talkookisassa. Alla kärkikolmikko 9 reiän Pb kisassa, joka ratkaistiin pelitasoituksella.

  1. Reijo Emas – 18p.
  2. Runar Salo – 18p.
  3. Björn Sundqvist – 18p.

Klubitalo suljettu tältä kaudelta

Caddiemaster ja ravintola on suljettu tältä syksyltä. Ajanvaraus Nexgolfissa on myös suljettu, joten pallorännillä mennään tästä eteenpäin.
Muista kunnioittaa niitä pelaajia jotka pelaavat 18 reikää, jos olet menossa pelaamaan takaysin. Tarkista onko joku tulossa yhdeksännellä reiällä, sillä etuajo-oikeus on niillä jotka pelaavat koko kierroksen.

Vieraspelaajat maksavat greenfeen klubitalon postiluukkuun.

Caddimasterit ja Alhabra kiittää tästä vuodesta!

Kuura

Kun griinit ovat kuurassa, niillä pelaaminen tai kävely on ehdottomasti kielletty. Ruoho on erittäin herkkää erityisesti ensimmäisinä kuura-aamuina  ja sille aiheutetut vahingot voivat vaikuttaa kauan vielä seuraavana keväänä.

Ottakaa huomioon, että lämpötila kentällä on usein monta astetta kylmempi kuin esimerkiksi Kolpintiellä tai kaupungin keskustassa. Vaikka lämpömittari kotona näyttää 5 lämpöastetta niin voi ruoho kentällä olla edelleen kuurassa, erityisesti varjopaikoissa, siis kärsivällisyyttä. Jos ruoho askeleen alla taittuu maahan tai ruohonkorret tulevat valkoisiksi, niin se on merkki siitä, että ruoho on jäässä eikä sillä saa missään tapauksessa kävellä.

Kilpailut

Kilpailut

Tällä hetkellä ei ole tulevia kilpailuja.