Uuden kapteenin tervehdys

Olen Kim Yli-Pelkola uusi JPG:n kapteeni. Gustav Segerstam antoi minulle golfpureman greencard kurssilla 1994. Sen jälkeen olen itse vetänyt yli 10 vuotta alkeiskursseja Pirilössä seuraohjaajana. Nyt olen saanut mieluisan kapteenin tehtävän.

Tavoitteemme kesälle 2024 on parantaa ja kehittää golf etikettiä kentällämme.

– Tervehdimme toisiamme. Ja otamme tutut ja tuntemattomat pelaajat lähtöryhmäämme

– Korjaamme griinillä alastulo jäljet sekä lyöntijäljet.

– Golfautoilla ajamme vain kentän reunoilla sekä emmekä aja lähelle griiniä. Märällä kentällä ajamme varovasti.

– Kehitämme omaa peliä sekä golfsääntöjen osaamista.

Yhdessä teemme seurasta ja Pirilöstä kivan paikan pelata golfia, jossa kaikki viihtyvät. Golfkausi alkaa Pirilössä alkaa toukokuun ensimmäisellä tai toisella viikolla noin keskimäärin 😊

Hyvää golfkautta 2024!

– Kimi /050-5597794 / kim.yli-pelkola@tehy.fi

Jäsen- ja pelimaksut on lähetetty

Kauden 2024 laskut on lähetetty ja ne löytyy myös jäsenien Nexgolf profiilista. Laskut tulee e-laskuna, sähköpostiin tai kirjeitse ja niiden eräpäivä on 29.2.2024. Eteenkin pelimaksun voi hyvin jakaa kahteen tai kolmeen erään kevään mittaan, käytä siinä tapauksessa samaa viitettä.

Muista että Golfliiton jäsenyys umpeutuu 31.3.2024. Joten maksa jäsenmaksu ajoissa, jotta eBirdie on aktiivinen 1.4.2024 alkaen.

Otathan yhteyttä jos on kysyttävää laskuista tai muista jäsenasioista, meidät tavoittaa sähköpostitse jpg@jpggolf.fi

Opiskelijat: opiskelija-alennuksia ei ole huomioitu laskuilla, joten tarkista ne kotisivujen hinnastosta. Lähetä kuva opiskelijakortista sähköpostitse tai esitä se keväällä caddiemasterille.

Laskutus automatisoituu

Siirrymme NexGolfin laskutuksessa sähköisempään muotoon. Tarkistathan jäsentietosi, jotta osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi ovat oikein.

Laskut voit tilata omaan sähköpostiisi. Täydennä tällöin jäsentietoihisi kenttään ’Laskutussähköpostiosoite’, se sähköpostiosoite, johon haluat laskusi tulevan. Nexgolf sovelluksessa tulee valita asetus ’Haluatko vastaanottaalaskut sähköisesti?’ jotta osoitteen voi syöttää. Mikäli haluat myös muiden perheenjäsenten laskut omaan sähköpostiosoitteeseesi, aseta myös heille oikea Laskutussähköpostiosoite.

Vaihtoehtoisesti voit tilata laskusi myös suoraan omaan verkkopankkiisi. Voit hakea seuran ja yhtiön e-laskun hakemalla laskuttajaa laskuttajan nimen perusteella, ’Pietarsaaren Golf Ry’ jäsenmaksulle ja ’Ab Pirilö Golfcenter Oy’ pelimaksulle. Viimeistele e-lasku tilaus omalla jäsennumerollasi. Voit tilata e-laskuna myös muiden perheenjäsenten laskut heidän jäsennumerollaan. E-laskut tulee tilata jokaiselle laskuttajalle eli seuralle ja yhtiölle erikseen.

Jos käytössäsi on Kivra-palvelu, välittyy laskut automaattisesti sinne. https://kivra.fi/

Mikäli laskutussähköpostiosoitetta ei ole asetettu tai e-laskua ei ole tilattu, toimitetaan lasku paperisena laskuna. Varmista, että yhteystietosi ovat oikein. Huomioi, että lasku voi mennä myös OmaPosti-palveluun.

Ilmoitamme vielä tarkan ajankohdan milloin laskut lähetetään, mutta nämä toimet on hyvä hoitaa heti alta pois.

Kiitos etukäteen! Tällä säästämme aikaa, rahaa ja luontoa.

Syyskokous valitsi hallituksen

Pietarsaaren Golf Ry valitisi hallituksen, hyväksyi budjettiehdotuksen ja toimintasuunnitelman kaudelle 2024.

Jukka Taivassalo, puheenjohtaja
Jaana Ilmonen
Kristian Kronholm
Larissa Saari
Janne Lillkvist
Ronny Brännbacka
Mats Karf

Lars Åsmus, varajäsen
Anders Sandlin, varajäsen