Kilpailujen säännöt
Kilpailuissa noudatetaan golfin kansainvälisiä sääntöjä, ottaen huomioon kentän paikallissäännöt sekä Suomen Golfliiton yleiset kilpailumääräykset. Kilpaileminen golfautolla on sallittua vain lääketieteellisistä syistä.

Lähtö
Pelaajan on oltava valmiina aloittamaan pelaaminen viimeistään silloin, kun on hänen lähtöaikansa. Jos pelaaja myöhästyy, on rangaistuksena pelistä sulkeminen (sääntö 6-3). Hyvä golfetiketti edellyttää, että palaaja on lyöntipaikalla ainakin viisi minuuttia ennen lähtöaikaansa.

Pelaaminen
Alla muutama huomio itse pelaamisesta kilpailuissa:
– Pidä ripeä vauhti yllä kentällä
– Pelaa varapallo mikäli et ole varma löytyykö pallo tai mikäli ryhmässä ilmenee eroja sääntötulkinnoissa
– Käytä kentän virallista reititystä, sillä oikoteiden käyttö on kiellettyä
– Muista FORE huuto ja älä alista muita pelaajia vaaraan lyöntivalinnoilla

Ratkaisut tasatilanteessa
Lyöntipelissä pääsääntöisesti:
Scratch-tulokset aina matemaattisella menetelmällä
Nettotulokset (myös pistebogey) tasoitusmenetelmällä (pienempi tasoitus voittaa)

Matemaattinen menetelmä:
18 reiän kilpailut
Tasatulosten välillä voittaa se, jolla on paras viimeinen yhdeksän (9) reiän tulos (tasoitukilpailuissa nettotulos), sen jälkeen paras viimeisten kuuden (6) reiän tulos, sitten paras viimeisten kolmen (3) reiän tulos, sitten viimeisen reiän tulos ja lopuksi arpa.

36 reiän kilpailut
Tasatuloksen ratkaisee viimeisten 18 reiän tulos ja sen jälkeen paras viimeisen yhdeksän (9) reiän tulos (tasoituskilpailuissa nettotulos), sen jälkeen paras viimeisten kuuden (6) reiän tulos, sitten paras viimeisten kolmen (3) reiän tulos, sitten viimeisen reiän tulos ja lopuksi arpa.

54 ja 72 reiän kilpailut
Tasatuloksen ratkaisee paras viimeisen 36 reiän tulos, viimeisten 18 reiän tulos ja sen jälkeen paras viimeisten yhdeksän (9) reiän tulos (tasoituskilpailuissa nettotulos), sen jälkeen paras viimeisten kuuden (6) reiän tulos, sitten paras viimeisten kolmen (3) reiän tulos, sitten viimeisen reiän tulos ja lopuksi arpa.
Mikäli kilpailussa on lähdetty kahdelta tai useammalta tiiltä, ratkaistaan tasatulokset kuitenkin reikien numerojärjestyksen mukaan eli viimeiset 9, 6, 3 ja viimeinen reikä