Tervetuloa kaikki naisgolfarit!

Naistoimikunta on olemassa sitä varten, että naisjäsenet viihtyvät kentällä. Komitea järjestää erilaista toimintaa naisgolfareille. Naistoiminta on yksi aktiivisimmista koko Suomessa. Toimintamme sopii kaikille naiselle ikään, tasoitukseen tai pelitiheyteen katsomatta.

Kaikki naiset ovat tervetulleita mukaan!

Toiminta kauden aikana
Kausi alkaa tavallisesti toukokuun puolessa välissä ja jatkuu aina syyskuun loppuun saakka. Kausi alkaa kaudenavajaisilla ja loppuu syyspimeiden saavuttua ohjelmallisella illalla hyvän ruuan ja juoman merkeissä.

Tiistai-illat
Tiistai-iltaisin on naisten oma peli-ilta. Naiskomitean jäsen on aina mukana ja huolehtii siitä, että jokainen saa pelata ja kaikki voivat pelata kaikkien kanssa. Tarkoitus on pitää hauskaa yhdessä. Ohjelma on vaihtelevaa ja se sisältää mm. peli-illat, 9-reiän kilpailut, Eclectic-kilpailun, viinikisoja, svingiklinikan, scrambleä ja muita helppoja pelimuotoja.

Pelimatkat
Naiskomitea pyrkii järjestämään pelimatkoja ja -iltoja yhdessä muiden klubien naistoimikuntien kanssa.

Pirilö Ladies Open
Pirilö Ladies Open on naisten oma lauantaikilpailu, joka järjestetään vuosittain. Kilpailuun kutsutaan naisia kaikista lähialueen golfseuroista.

Mansikoita ja Samppanjaa
Keskikesällä järjestetään naisten kilpailu “Mansikoita ja Samppanjaa”. Se on joukkuekilpailu, jossa pelaa yksi nainen ja kaksi miestä rennolla asenteella ja mukavassa ilmapiirissä.

Kauden ulkopuolella
Tapaamme myös talvikauden aikana ja pidämme yhteyttä toisiimme useamman kerran. Kaikki sitä varten, että naisjäsenet viihtyvät paremmin ja voivat olla tekemisissä keskenään.

Naiskapteeni
Naisilla oma kapteeni. Hänen tehtäviä on mm.
– toivottaa tervetulleeksi uudet jäsenet
– luoda klubihenkeä, yhteenkuuluvuutta ja viihtyvyyttä
– varmista, että kaikkia sääntöjä, turvallisuutta ja hyvää golfetikettiä noudatetaan
– osallistua ja järjestää erilaisia tapahtumia klubilla

Yhteys

Ota yhteyttä johonkin meistä naistoimikunnan jäsenistä, toiminnanjohtajaan tai caddiemasteriin klubitalolla.

Aloita golf

Täältä saat lisää tietoa, miten aloittaa golf!

Jäsenmaksut

Täältä löydät hinnat Suomen edullisimmalle 18-reikäiselle kentälle.