Spelresa till Vörå Golfs damkväll 17.7 / Pelireissu Vöyriin

JPG’s damer är inbjudna till Vörå Golfs damkväll onsdagen 17.7. Se inbjudan.

Gemensam avfärd ca. kl. 16.30 från busstation. Är det tillräckligt många så kan vi tänka oss ta buss, annars med bilar.

Anmäl er via Nexgolf eller på listan vid klubben gärna redan under nästa vecka t.o.m. onsdag 10.7 så vi vet hur många vi blir. Senaste anmälan är dock på måndag 15.7 kl. 16.00.

Ingen damkväll vid Pirilö 16.7, istället denna resa.

 

JPG’n naiset on kutsuttu Vöyri Golf naisteniltaan 17.7. Katso kutsu.

Yhteinen lähtö n. 16.30 bussiasemalta. Jos tarpeeksi moni osallistuu niin voidaan ottaa bussi, muuten autoilla.

Ilmoittautukaa Nexgolfin kautta tai listalla klubilla, mielellään jo ensi viikolla 10.7 mennessä niin että tiedetään montako tulee. Viimeinen ilmoittautuminen maanantaina 15.7 kl. 16.00.

Ei naisten peli-iltaa Pirilössä 16.7, sen sijaan tämä pelireissu.

Tack alla medlemmar!

Alla som deltar i det ytterst fina talkoarbetet skall redan nu ha ett stort TACK för att man jobbar frivilligt. Tror att vi alla vet som jobbat mest i cafét det är ju Maija, Jaska och Mela och alla andra givetvis icke att förglömma såsom greencard kurserna TYKY dagarna och Eino K.

Seniorerna har ställt upp förträffligt med ledning av Johan. Då jag är borta för det mesta under veckorna så kan inte räkna upp alla om jag glömt någon så ursäkta. Stort tack från hela styrelsen och tror jag kan säga från alla i klubben! Låt oss tillsammans vända trenden.

Lars  Åsmus
Pirilö Golfcenter styrelseordf

Eclectic 2 spelades 2.7

I soligt och fint väder spelades den andra Eclectic rundan. Det var ett sant nöje att spela. Alla hade vi fina möjligheter att bättra på vår drömrunda 😀 Vi spelade också vintävling och där gick kvällens vinflaska till Pia. Stort grattis till den fina rundan!