Banan är öppen

Banan öppnas i huvudsak till sommargrener, dock spelas banan 8 vintergreen. Den och även andra greener behöver lite återhämta sig ännu från vintern. Därför önskar banmästaren att spelarna går så lite som möjligt på dem, så gräsväxten kommer ordentligt igång.

Green fee 18 hål 25€ fram till 18.5.

Caddiemaster:
Må-Fr 10-18
Lö 9-17
Sö 11-17

Välkommen!

Rangen och klubbhuset öppet

Rangetaket är i sådant skede att mattorna är utplacerade och bollmaskinen igång. Klubbhuset har öppet under veckan kl. 16:00-20:00. Poletter, kaffe och pro shop tillbehör kan köpas. Även medlems- och spelavgifter kan betalas, så är allt i skick då säsongen startar. Kortläsaren till bollmaskinen fungerar lite beroende på bank och betalningssätt, leverantören försöker få detta fixat. Vi rekommenderar därför poletter för tillfället.

Banan öppnas troligtvis i slutet av veckan, men exakt dag kan banmästaren ännu inte lova. Klubbtävlingen som var insatt i kalendern är borttagen och 13.5 Spring scramble ordnas ifall banan öppnas före lördagen.

Välkommen!

Vårtalko på lördagen 29.4 kl. 9:00

Traditionella vårtalkot ordnas på lördagen kl. 9:00-13:00.

Ta med krattor och evetuellt släpvagn. Vi städar bort skräp runt klubbhuset och putsar till parkeringen, så gott det går. Även andra små sysslor finns.

Alla med!

Bolagsstämma och vårmöte måndagen den 24.4

Oy Pirilö Golfcenter Ab ordinarie bolagsstämma hålls må 24.4 kl. 18:00. Ärenden enligt bolagsordningen.

Samtidigt håller Jakobstads Golf r.f. stadgeenligt vårmöte må 24.4 kl. 19:00. Båda hålls vid klubbhuset i Pirilö.

Välkommen!
/Styrelserna