Hyvät jäsenet ja osakkeenomistajat!
Vuosi 2020 tulee olemaan yksi erikoisimmista vuosista rauhan aikana pitkään aikaan. Pandemia joka levisi kevään aikaan toi paljon epävarmuutta mukanaan. Epävarmuus ei vieläkään ole laantunut, emmekä pysty vielä tietämään mitkä sen vaikutukset ovat, lyhyella tai pitkällä tähtäimellä.
Yksi asia on varma, golf tulee urheilulajina jatkumaan vaikeinakin aikoina. Keväällä oli molemmilla hallituksilla paljon avoimia kysymyksiä miten tämän uuden tilanteen kanssa selvitään? Halutaanko tai saammeko edes pelata golfia, miten kilpailujen käy, voidaanko pitää kahvila auki jne?
Näin vuoden pimeämpänä aikana voimme todeta että vuosi 2020 oli, sekä oy:n että ry:n, puolesta valoisa. Tarkoittaen sekä aktiivinen että tuloksen puolesta hyvä. Osakeyhtiö mm. on lyhentänyt lainakantaa ja tehnyt uuden lainan lyhennyssuunnitelman 10 v.
Vuoden 2020 tulos tulee olemaan hieman edellistä vuotta parempi. Pitää muistaa että konekanta on vanhentumassa ja tarvitsemme ensi vuosien aikana uusia kenttähoitoon tarvittavia koneita.
Olemme syksyn aikana uusineet riihen katon, hankkineet griinijyrän, vuokranneet uudet golfautot, ostaneet pesukoneen sekä päättäneet uusia wc:n väylälle 5. Syksyn aikana uusittiin talkoovoimin kentällä olevia teitä sekä parannettiin salaojitusta.
Kesän aikana on pelimaksut ollut nousussa myös pelattujen kierrosten määrä on noussut.
Kenttä on saanut uuden slopen, se mitattiin uudelleen kesän aikan golfliiton toivomuksesta. Uudet slopetaulukot ovat tulossa. Tulemme painamaan uuden kenttäkartat kevän aikana. Golfohjaajakoulutusta tullaan lisäämään.
Ensi kesänä tullaan myös järjestämään kansallisten kiertueiden kilpailuja Pirilössä.
Seuran hallitus piti syyskokouksen jolloin mm. valittiin uusi kenttätoimikunta ja uusia halituksen jäseniä.
Seuran ja osakeyhtiön hallitukset tulevat tekemään kenttätoimikunnan kanssa, heti ensi vuoden alussa, 5 vuoden suunnitelman kentän ja rakennuksien tärkeimmistä hoito ja uusimistarpeista.
Jotta saisimme kaikki mielipiteet otettua huomioon niin pyydämme teitä lähettämään mielipiteenne, kaikki mielipiteet ja ehdotukset huomioidaan, sähköpostilla os. jpg@jpggolf.fi.
Ehdotuksensa ennen 15.1.2021 lähettäneiden kesken arvotaan 3 * 20 range polettia.
Yhdessä tehdään seuramme vieläkin paremmaksi!
Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!
/Hallitukset