Kilpailukalenteri kaudelle 2023 on julkaistu ja se löytyy kotisivuilta ja Nexgolfista. Kalenterissa on muutama uusi kilpailu, mutta pohja on sama kuin edellisinä kausina.

Yhteistyö Kokkolan Golfin kanssa laajenee, niin että kaikki viikonloppukilpailut kesä, heinä- ja elokuussa ovat ns. yhteistyökisoja. JPG jäsenet jotka ovat maksaneet pelimaksun 2023 pelaavat pelkällä kilpailumaksulla Kokkolassa ja sama toiseen suuntaan.

Klubikisojen tulokset siirtyy myös rankingtaulukkoon jossa kymmenen parasta tulosta lasketaan ja vuoden klubipelaaja palkitaan kauden päätteeksi. Kaikki seniori kilpailut (5-seuran Tour ja Alue Tour) löytyy myös kalenterista. Miehillä on nyt kolme senioriluokkaa seuran mestrauuksissa; M50, M60 ja M70.

Tulospalvelu jatkuu Nexgolf sovelluksessa, kuten myös normaali ajanvaraus. Tosin meillä ei enää ole Premium osiota tarjolla, joka mahdollisti kilpailuilmoittatumisen sovelluksen kautta. Jos tämän palvelun haluaa, sekä muutamia pienempiä ominaisuuksia, pystyy sen hankkimaan Nexgolfilta koko kaudeksi hintaan 19,95€.

Aktiivista golfkesää odotellessa,
Kilpailutoimikunta

Kilpailut – Nexgolf