Kilpailukalenteri kaudelle 2024 on julkaistu ja se löytyy kotisivuilta ja Nexgolfista. Pohja on sama kuin edellisinä kausina, jotkut kilpailut on tosin vaihtanut vähän ajankohtaa. Me järjestämme mm. Senior Alue Tourin kesäkuussa ja junioreiden Dormy Future Tourin Venetsialaisina. Uutuus tulevalle kaudelle on seuraottelu Remsonin kanssa, samaan tapaan kuten perinteinen Kaupunkiottelu.

Yhteistyö Kokkolan Golfin kanssa jatkuu, niin että kaikki viikonloppukilpailut kesä, heinä- ja elokuussa ovat ns. yhteistyökisoja. JPG jäsenet jotka ovat maksaneet pelimaksun 2024 pelaavat pelkällä kilpailumaksulla Kokkolassa ja sama toiseen suuntaan.

Klubikisojen tulokset siirtyy myös rankingtaulukkoon jossa kymmenen parasta tulosta lasketaan ja vuoden klubipelaaja palkitaan kauden päätteeksi. Kaikki seniori kilpailut (5-seuran Tour ja Alue Tour) löytyy myös kalenterista.

Tulospalvelu jatkuu Nexgolf sovelluksessa, kuten myös normaali ajanvaraus. Tosin meillä ei ole Premium osiota tarjolla, joka mahdollisti kilpailuilmoittatumisen sovelluksen kautta. Jos tämän palvelun haluaa, sekä muutamia pienempiä ominaisuuksia, pystyy sen hankkimaan Nexgolfilta koko kaudeksi hintaan 19,90€.

Aktiivista golfkesää odotellessa,
Kilpailutoimikunta

Kilpailut – Nexgolf