Siirrymme NexGolfin laskutuksessa sähköisempään muotoon. Tarkistathan jäsentietosi, jotta osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi ovat oikein.

Laskut voit tilata omaan sähköpostiisi. Täydennä tällöin jäsentietoihisi kenttään ’Laskutussähköpostiosoite’, se sähköpostiosoite, johon haluat laskusi tulevan. Nexgolf sovelluksessa tulee valita asetus ’Haluatko vastaanottaalaskut sähköisesti?’ jotta osoitteen voi syöttää. Mikäli haluat myös muiden perheenjäsenten laskut omaan sähköpostiosoitteeseesi, aseta myös heille oikea Laskutussähköpostiosoite.

Vaihtoehtoisesti voit tilata laskusi myös suoraan omaan verkkopankkiisi. Voit hakea seuran ja yhtiön e-laskun hakemalla laskuttajaa laskuttajan nimen perusteella, ’Pietarsaaren Golf Ry’ jäsenmaksulle ja ’Ab Pirilö Golfcenter Oy’ pelimaksulle. Viimeistele e-lasku tilaus omalla jäsennumerollasi. Voit tilata e-laskuna myös muiden perheenjäsenten laskut heidän jäsennumerollaan. E-laskut tulee tilata jokaiselle laskuttajalle eli seuralle ja yhtiölle erikseen.

Jos käytössäsi on Kivra-palvelu, välittyy laskut automaattisesti sinne. https://kivra.fi/

Mikäli laskutussähköpostiosoitetta ei ole asetettu tai e-laskua ei ole tilattu, toimitetaan lasku paperisena laskuna. Varmista, että yhteystietosi ovat oikein. Huomioi, että lasku voi mennä myös OmaPosti-palveluun.

Ilmoitamme vielä tarkan ajankohdan milloin laskut lähetetään, mutta nämä toimet on hyvä hoitaa heti alta pois.

Kiitos etukäteen! Tällä säästämme aikaa, rahaa ja luontoa.