Pirilö Duo pelataan kahden hengen joukkueina ja pelimuoto on pistebogey-best ball (täysillä tasoituksilla, maksimi slope 36). Kilpailu on avoin kaikille! Jokainen pelaa normaalin pistebogey –kilpailun ja joukkueen parempi pistetulos kultakin reiältä lasketaan joukkueen tulokseksi. Keskenään pelaavista joukkueista voittaja ja jatkoon menevä joukkue on se, jonka tulos on parempi. Mikäli 18 reiän jälkeen joukkueiden pistetulos on tasan kilpailua jatketaan reikä kerrallaan kunnes toinen voittaa.

Kaikki kilpailuparit sopivat keskinäisen peliajan itse. Voittajapari ja tulos ilmoitetaan caddiemasterille. Kilpailupäivän ja -ajan valinta on vapaa. Kilpailumaksu on 10€ ja se maksetaan ennen ensimmäistä ottelua.  Sen voi pelata myös samanaikaisesti klubikilpailun kanssa, jolloin lisäksi tulee klubikilpailun normaali maksu 7,50 euroa.

Ilmoittatuminen päättyy maanantaina 10.6 ja 32 joukkuetta mahtuu kaavioon mukaan. Ensimmäisen kierroksen pelit tulee olla pelattuina viimeistään 30.6, toisen kierroksen 14.7, puolivälierät 28.7, välierät 4.8 ja finaali 11.8.

Mikäli kilpailuparit eivät ehdi pelaamaan kilpailua annetun aikarajan puitteissa eikä voittoa ole luovutettu voittajapari arvotaan. Pidetään kiinni aikarajoista ja onnea peleihin!