Seuraavina viikonpäivinä toukokuussa olen klubitalon kahvilassa paikalla koko päivän kl 10.00-18.00:  la 18.5.,  su 19.5, ma 20.5., su 26.5. ma 27.5.

On toivottavaa, että kaikki kahvilan talkoisiin lupautuneet voisivat tulla paikalle jonakin noista päivistä ja olla paikalla jonkin aikaa. Käydään lävitse kahvilan ja caddiemasterin työt, jotka tiskin takana on hoidettava Pärän vapaapäivien aikana.

Ilmoittautua voi joko klubitalolla olevaan listaan tai minulle puhelimitse, Maija Mikkonen (050-3295578) tai tulla paikalle erikseen ilmoittamatta.

Samoja taitoja tarvitaan myös, jos kahvilan aukioloaikoja pidennetään. Jos aukioloaikaa pidennetään tarvitaan joku talkoisiin joka päivä muutamaksi tunniksi joko aamusta tai illasta.

Noiden päivien lisäksi ensi viikolla on Pirilössä aamupäivisin lukuisia koululaistapahtumia, joihin tarvitaan vetäjiä. Vapaaehtoiset ottakaa yhteyttä Melaan (040-5602707) tai suoraan klubitalolle.

Klubitalolla on myös ilmoittautumislistat klubitalon (joka toinen viikko) ja ulkovessojen (viikottainen tarkistus) siivousvuoroja varten.  Vapaaehtoiset laittakaa nimenne listaan ja vuoroviikoista sovitaan keskenään.

Torstaina 13.6. kentällä on Senioreiden aluetourin ensimmäinen osakilpailu. Silloin tarvitaan runsaasti talkoolaisia. Jos tiedät olevasi vapaa silloin niin merkitse kalenteriin.