You are currently viewing Kenttämestari tiedottaa, griinien holkitus

Sesonki on meneillään ja griinien kuntoa on kovasti kehuttu. Hyvään kuntoon on monia syitä; suotuisa talvi ja lämmin kevät, mutta myös erilaiset hoitotoimet. Yksi tärkeimmistä on griinien holkitus. Se vahvistaa ruohon juuria  syvältä ja siten parantaa sen talvenkestävyyttä.  Huolimatta siitä, että toimenpide herättää ärtymystä kun sitä tehdään ja pian sen jälkeen, niin nyt nautimme viimekesäisen holkituksen hedelmiä. Että griinit pysyvät tulevaisuudessakin hyvässä kunnossa, pitää ne nytkin ilmastoida.

Suunnitelmissa on tehdä työ ensi viikon alussa maanantaina ja tiistaina. Että työstä olisi mahdollisimman vähän haittaa pelaamiselle, tarvitaan talkooväkeä holkkeja keräämään. Jos apuna on 7 henkeä/päivä klo 8.00 lähtien 6 tunnin ajan, niin kenttä on pelikunnossa iltaan mennessä ja viikonloppuun mennessä griinien pitäisi olla samanlaiset kuin ennen toimenpidettä.

Kerhotalolla on lista, johon kaikki joilla on mahdollisuus olla mukana, voivat kirjoittaa nimensä. Niin voimme koordinoida työt. Kahvia ja voileipiä on tarjolla.

Kun työ on meneillään, puolet kentästä tulee olemaan suljettuna; takaysi maanantaina ja etuysi tiistaina kunnes työ on valmiina. Työssä on säävaraus, sillä sateella ilmastointia ei voi tehdä. Siinä tapauksessa työ siirtyy eteenpäin.

Allaolevien likkien kautta pääset katsomaan videoita, joissa on erittäin hyvää ja valaisevaa tietoa.