Tämän kauden kilpailukalenteri on nyt julkaistu. Jäsenien palautteen ja Golfliiton suositusten mukana tulee pieniä muutoksia.

Sponsori- ja viikonloppukilpailujen muoto pysyy aika lailla ennallaan. Suurin muutos on, että yhteislähtö kisoja ei järjestetä. Miesten Kerhonmestaruus tullaan järjestämään kolmipäiviäisenä, joten lauantain tuplakierros poistuu ja aloitus on jo perjantaina. Kerhonmestaruus on ilmainen kaikille ja tällä tavoin kilpailutoimikunta kannustaa kaikkia osallistumaan.

Klubikisat alkavat heti ensi viikolla, keskiviikkoisin ja torstaisin vapailla lähdöillä. Viikkokilpailuhin osallistuminen takaa, että pelaajien tasoitus on ajan tasalla uuden WHS-järjestelmän myötä. Suorittamalla kerralla 50€ puolen kauden klubikisoista (10 kpl) 15-16.7 asti, vältymme turhalta liikehdinnältä caddietiskillä. Yhden kilpailun hinta on normaali 7,50€.
Kauden päätteeksi kruunataan myös ”Vuoden klubipelaaja 2020”. Kilpailukalenterissa (alimpana) löytyy ranking taulukko kaikille 20 klubikisalle. Pelaajan kymmenen (10) parasta tulosta lasketaan yhteen ja voittaja kuittaa jäsenmaksun vuodelle 2021.

Yhteistyö Kokkola Golfin kanssa jatkuu. Kaupunkiottelu on siirretty keskikesälle, vaihtokisoina toimii juhannuksen ja venetsialaisten kisat. Syksyllä järjestetään kaksipäiväinen 7 Sillan Tour.

Kilpaulitoimikunta suosittelee kaikkiin kilpaluihin ilmoittautumista Nexgolfissa tai sähköpostilla osoitteeseen caddiemaster@jpggolf.fi. Tuloskortteja ei tarvitse vaihtaa ja jopa kuva tuloskortista tai reikien tulokset listattuna sähköpostiin riittää. Palkintojenjakoja ei järjestetä, joten palkinnot voi noutaa caddiemasterilta.

Pelataan turvallisesti ja osallistu niin moneen kisaan kun pystyt. Kilpailemalla tuet seuraa parhaiten ja kehität omaa peliäsi.

Kilpailut – Nexgolf

***

Kilpailutoiminnan tarkennettu ohjeistus seuroille toukokuun 2020 loppuun

Golftoimiala on tarkentanut seurojen kilpailutoimintaan liittyvää ohjeistustaan toukokuun loppuun asti. Seurojen kilpailuja voi järjestää, kunhan voimassa olevat rajoitustoimet otetaan toiminnassa tarkasti huomioon. Tämä tarkoittaa mm. seuraavia toimenpiteitä;

  • kaikki kilpailuun liittyvä tiedotus ja ohjeistus, kuten kilpailuinfo, ilmoittautuminen, lähtölistat jne. tulee hoitaa etänä (verkkosivut, eBirdie-tiedotus, sähköposti, sosiaalinen media, tekstiviesti…)
  • suositaan mobiilisti tai muutoin sähköisesti täytettäviä tuloskortteja ja -laskentaa
  • jos paperisia tuloskortteja käytetään, niitä ei tarvitse vaihtaa merkitsijän kanssa. Kukin pelaaja pitää kirjaa itselleen ja merkitsijälle. Merkitsijän kuittauksen voi hoitaa verbaalisesti paikan päällä tai puhelin-/nettiyhteydellä. Tuloskortteja ei myöskään tarvitse palauttaa kilpailutoimistoon fyysisesti. Suositellaan tulosten lukemista reikä reiältä tai sähköistä viestintää käyttäen (valokuva, sähköposti, tekstiviesti, …)
  • ei yhteislähtöjä, vaan perättäiset lähdöt samalta teeltä. Pelaajien tulee saapua lähtöteelle vasta siinä vaiheessa, kun edellinen ryhmä on lähtenyt ja on riittävän kaukana. Suositellaan antamaan pelaajille saapumisaika (slotti) milloin kentälle voi tulla ja hoitaa valmistautumisrutiinit.
  • jokainen osallistuja poistuu kilpailupaikalta välittömästi kilpailun jälkeen
  • ei järjestetä yhteistä palkintojen jakoa, vaan tulokset julkistetaan sähköisesti
  • voittajat voivat noutaa palkintonsa erikseen sovittavana aikana tai mahdollisuuksien mukaan palkinnot voi lähettää postitse
  • kilpailun järjestäjän on mietittävä etukäteen ja infottava pelaajille, miten mahdollisessa kilpailin keskeytyksessä (esim. ukkonen) toimitaan