Nexgolfissa on mahdollisuus kilpailutulosten syöttöön mobiilisti. Nyt on oikea aika ottaa tämä käyttöön, koska paperiset tuloskortit tulevat varmasti katoamaan tulevaisuudessa. Suurella todennäköisyydellä jo tämän kesän 5-seuran Senior Tourilla on tämä käytäntö.
Klubikisat tullaan järjestämään perinteisellä tulospalvelulla, mutta tavoite on, että viikonloppukisat ovat digitaalisia. Tämä helpottaa kilpailujohtajan ja caddiemasterin työtä ja myös tulokset saadaan julkaistua nopaesti ja jopa reaaliaikaisesti.

Kokeilemme tätä Spring Scramble kisassa lauantaina!

Ohjeistus Mobile Scores tuloksien syöttämiseen.
HUOM! Kilpailussa käytettävä Nexgolf Mobiili ei vaadi maksullisen Nexgolf Premiumin ostamista, eli tulokset saa kirjattua ilmaisversiolla. NexGolf Mobile Scores on kätevä Android ja iOS -alustoilla toimiva sovellus, jolla voit syöttää tuloksia sen klubin kilpailuun, josta olet saanut tekstiviestillä kirjautumiskoodin.
1. Lataa puhelimesi sovelluskaupasta NexGolf App.
2. Saat tekstiviestinä (aamulla) tulospalvelukoodin.
3. Kirjaudu sisään antamalla tekstiviestillä vastaanottamasi kirjautumiskoodi kohtaan Käyttäjätunnus ja hyväksymällä ehdot. (Jos olet kirjautuneena omilla tunnuksilla, kirjaudu ensin ulos).
4. Tulosten syöttö voi alkaa heti lähtöaikasi jälkeen.
5. Sovelluksessa käytössäsi on myös reaaliaikainen Leaderboard.
6. Tulokset allekirjoitetaan myös mobiilissa. Allekirjoituksen jälkeen huomatut virheet tulee ilmoittaa caddiemasterille.
7. Linkin videolla ohjeistus tulosten syöttämiseen http://nexgolf.fi/nms