Snart är sommaren här och vi får åter igen träffas vid klubbhuset och ute på banan.

Båda styrelserna har jobbat hårt i vinter för att vara beredda när det drar igång och vi känner att vi har många bra saker på gång. Jobbet är uppdelat och flera personer är inblandade i besluten som tas och arbetet som utförs. Nya och gamla sponsorer har det jobbats hårt med och även där kommer ni att få ta del av förändringar och nyheter.

Vi har ansökt om och blivit beviljade arbetskraft från både Pedersöre och Jakobstad och nu har vi haft glädjen att få kontakta några ungdomar som sökt sommarjobb. Arbetskrafterna fördelas både till cafésidan och utearbeten.

Nya i  JPG:s styrelse  är Jenni Lemettinen  som kommer att jobba med juniorerna samt i Pirilö Golfcenter Ab Oy  Esa Luoto och Matti Rajala.  Esa kommer att koordinera Pop-Up puben vid Brankis under Jakobsdagar. Hyreskontraktet är underskrivet så nu kör vi även i sommar.

Maija Mikkonen och Johan Karjaluoto jobbar hårt med café – och bantalkogrupper och där finns luckor att fylla ännu. Talkolistor kommer att finnas vid klubben när vi öppnar så bara att fylla i när det finns lediga skiften som passar egna kalendern. Det kommer att finnas olika behov, bl.a. hjälp med Tyky-grupper och spelsällskap till juniorer och green card deltagare.

Har ni förslag eller åsikter så ta gärna kontakt med en av oss!

Hälsningar Lasse o Mela