40-årsjubileumsåret till ära och i samband med föreningarnas dag kommer det att ordnas Parkgolf i Runebergsparken i Jakobstad tisdagen den 24.7 kl 10-19.

Klubben har utrustning för “Draivia Kouluun” och redskapen inbjuder till trevliga och lekfulla övningar med olika slags klubbor och mjuka bollar som fastnar i tarramål.

Detta betyder att damernas spelkväll på klubben inte blir av den 24.7 utan vi söker oss till Parkgolf kl 16-19. Vi är med och hjälper intresserade att slå bollar och putta på olika stationer.

Efter kl 19 blir det After Golf. Vi går till Brankkis och bekantar oss med utrymmet där vi ska husera i 4 dagar under Jakobs Dagar.

Denna tisdag kommer bussbolaget IngSva att köra mellan Jakobstads centrum och JPG:s golfklubb hela dagen. Vill du under tisdagen engagera dig kan du kontakta Mela och erbjuda dig att guida intresserade i Pirilö att tex slå några bollar på rangen, putta eller bara visa upp vår fina golfbana. Alternativt vara med och instruera vid Parkgolfen tidigare under dagen.

Folk behövs kl 10-19.